Bogdanović: Kada sam se prvi put priključio reprezentaciji, potpuno sam se pogubio!

Autor:

Sport

28.09.2019

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović, najbolji strelac minulog Mundobasketa, vratio se u NBA, gde će uskoro početi pripreme sa Sakramentom. Sjajni bek je otkrio kakvi su izazovi pred njim i "kraljevima" u novoj sezoni, ali i još jednom sumirao proteklo Svetsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

- Bilo je to jedno divno iskustvo. Znate Divca i Peđu, i oni su voleli da igraju za reprezentaciju, voleli su da predstavljaju svoju državu širom sveta, tako da je to bio odličan način da pripremim svoje telo za izazove koji predstoje i da se pre svih vratim u punu formu. Osećam se odlično posle uspešnog leta - rekao je  Bogdanović.

Potom je naš as priznao Amerikacima da mu nije baš bilo lako kada se prvi put priključio reprezentaciji.

- Kada sam se prvi put priključio reprezentaciji, potpuno sam se pogubio. Nisam znao šta sam radio i nisam znao koja je moja uloga. I ovde je slično, mada mnogo nas dolazi iz različitih sistema i igra različitu košarku. Cilj našeg stručnog štaba je da zadrži naše najbolje igrače i da oko njih stavi iskusne košarkaše koji znaju da pobede, kako bi mogli da ostanemo u korak sa sve boljim protivnicima- rekao je Bogdanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading