Pao prvi oproštaj od reprezentacije posle Mundobasketa: Mislim da je bilo dosta sa moje strane, sada moram i porodici da se posvetim!

Autor:

Sport

27.09.2019

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Marko Simonović neće više igrati za reprezentaciju Srbije! Iako su u Kinu ispraćeni sa najvišim ambicijama, "orlovi" su se sa Svetskog prvenstva vratili kao petoplasirani, a Mundobasket je bio poslednje reprezentativno takmičenje za iskusnog košarkaša koji je sa "orlovima" osvojio dve srebrne medalje.

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Simonović

- Svi smo imali jako veliku želju da osvojimo medalju. I ne samo medalju već da osvojimo to zlato jer smo stvarno osetili da to možemo, imali smo talenat, imali smo hemiju, igrali smo i igrali se košarke. Međutim, eto, jedan slabiji dan i eto. Nažalost moram da se oprostim bez medalje. Očekivao sam da će biti medalja- rekao je Simonović za Mozzartsport.

Simonović je otkrio da je pre prvenstva rešio da više neće nositi reprezentativni dres.

- Rešio sam dok smo igrali kvalifikacije. Posle prvenstva, to je to. Mislim da je bilo dosta sa moje strane, sada moram i porodici da se posvetim, vreme je malo za mlađe, da igraju, da preuzmu, da nose i nadam se da naprave uspehe- rekao je Simonović.

Iskusni košarkaš je sa nacionalnim timom osvojio dve srebrne medalje - na SP u Španiji 2014. i na Olimpijskim igrama u Riju 2016.

Simonović će ove sezone igrati za Cedevitu Olimpiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading