Kazne u najavi: Nova pravila za gledaoce u Evropi - na Zvezdu i Partizan "uparađeni" i trezni!

Autor:

Sport

24.09.2019

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evroliga je usvojila novi pravilinik o ponašanju u dvoranama tokom utakmica Evrolige i Evrokupa, a cilj je da se obezbedi maksimalno sportska atmosfera.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Zvezde

Kako se navodi, svi klubovi su odoborili pravilnik, a ključni ciljevi jesu da se pokaže poštovanje prema svim navijačima, igračima, stručnim štabovima, sudijama i osoblju u dvorani; da se svi zašttite od jezika i ponašanja zlostavljanja i psovki; da se ne remeti normalni tok utakmica i da se svi ponašaju u skladu sa zahtevanim procedurama za hitne situacije.

Između ostalog, svi će morati da nose majice, pantalone (bermude ili suknje) i patike, niko ne sme da bude vidno alkoholisan ili pod dejstvom nelegalnih supstanci, a lična higijena i čistoća odeće mora da bude u skladu sa uobičajeno prihvaćenim društvenim kriterijumima.


Iz Evrolige saopštavaju da su već počeli da obilaze sve klubove kako bi se plan detaljno predstavio, a prve stanice bile su Atina, Istanbul i Beograd.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading