Jokić o NBA: Mi smo kao životinje u cirkusu

Autor:

Sport

24.09.2019

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U velikom intervjuu za Sport klub Nikola Jokić je istakao dobre i loše strane igranja u najboljoj ligi na svetu.

RepublikaFoto: tanjug/AP
Ne sviđaju mu se neke stvari u NBA

Jokić se vratio u reprezentaciju Srbije, ali njegov povratak nije krunisan medaljom. Srbija je osvojila peto mesto na Svetskom prvenstvu u Kini, a Jokić se okreće obavezama u Denver Nagetsima.

U intervjuu za Sport klub je naglasio da u Americi ima dosta dobrih aspekata kada je sama igra u pitanju, ali da mu previše pažnje ne prija.

- U Sjedinjenim Američkim Državama je tako da će svaki NBA tim omogućiti igraču da postane najbolji što može: nega, trening, doktor... Pni će ti sve pružiti i neće ti dati razlog da ti njih optužiš da nisi uspeo zbog njih. Za moje tri-četiri godine kroz Nagetse je prošlo 20-30 igrača. Kad pogledaš, to je malo i zabrinjavajuće, ali stalno dolaze novi talenti i novi igrači. To je veliki šou koji se nastavlja, nastavlja se i ako se povrediš, samo si jedan deo ‘cirkusa‘. Bilo gde da odemo, ljudi hoće da se slikaju, mi smo kao neke životinje u cirkusu ‘da se slikamo, da se slikamo‘. Meni je isto smešno, jer kada pogledaš malo bolje, izgubiš svest o realnosti – mi smo samo igrači, igramo košarku - rekao je naš reprezentativac.

Sezona u NBA ligi počinje za mesec dana, a Denver Nagetsi žele da poprave rezultat iz prošle sezone kada je Denver ispao u polufinalu Zapada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading