Gurović žestoko opleo po Bogdanu: On nije lider, previše je miran!

Autor:

Sport

23.09.2019

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji košarkaški reprezentativac naše zemlje Milan Gurović rekao je da najbolji srpski košarkaš Srbije na nedavno završenom Mundobasketu Bogdan Bogdanović nema liderske sposobnosti bez obzira na kvalitet koji poseduje.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Gurović

Bogdanović je poneo titulu najboljeg strelca Svetskog prvenstva, a takođe je izabran za idealnu petorku planetarnog turnira, međutim prema Gurovićevom mišljenju falilo mu je nešto van košarkaških sposobnosti da ga uvrsti među lidere.

- Mi nismo imali lidera. Svi pričaju Bogdan Bogdanović lider, po meni nije. On je odličan igrač, fenomenalan šuter, najbolji igrač. Ali, nisi ti lider samo na terenu, nego i van terena. Daj malo podvikni na tajmautu, drekni, nateraj ih da se probude. To je lider - rekao je Gurović u velikom intervju za Meridijan sport.

Za nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde dileme nema da je "orlovima" nedostajao povređeni Miloš Teodosić.

RepublikaFoto: Starsport
Ubedljivo najbolji košarkaš Srbije na SP u Kini

- Tu je falio Teodosić, on zna da priča, da podvikne. Ne možeš svaku utakmicu da daš 30, svaka čast, ali nekako je Bogdan miran. On je mašina, najbolji šuter u poslednjih 30 godina. Ali, da bi bio lider treba da priđeš igraču da mu kažeš nešto da ga udariš po dupetu, da ga pokreneš - rekao je Gurović.

Srbija je završila na petom mestu Svetskog prvenstva pošto je nakon poraza od Argentine u četvrtfinalu bila bolja od selekcija SAD-a i Češke u doigravanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading