Bomba u Denveru: Jokić dobija Ol star saigrača u Nagetsima!

Autor:

Sport

23.09.2019

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera imaju velike ambicije u novoj sezoni u kojoj žele da naprave korak dalje od samog plasmana u plej-of NBA lige, a u tome će im biti potrebna i adekvatna pojačanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić u dresu Denver Nagetsa

Iz Amerike stižu informacije da je Denver zainteresovan za beka Vašington Vizardsa, Bredlija Bila. Bil, 26-godišnji dvostruki Ol-star i jedan od najboljih šutera u ligi, nezadovoljan je manjkom talenta koji se nalazi oko njega u glavnom gradu SAD.

Međutim, teško je očekivati da će se ove sezone išta desiti, naročito sada kada je Džon Vol, glavna karika "mađioničara" povređena, pa je sve spalo na Bila koji će biti glavni igrač Vašingtona ove sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bredli Bil

Kako vreme bude odmicalo, Bilova cena će padati, pa bi najrealnija pretpostavka bila ta da bi Denver u Vašington poslao Herisa, Bartona i pik prve runde, i to pred ili blizu završetka prelaznog roka, kada timovi već imaju sliku o tome kako će njihova sezona izgledati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading