OTAC DARIJA ŠARIĆA OGORČEN: Sin mi se ne javlja posle EP!

Autor: Jutarnji.hr/Republika

Sport

16.09.2017

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski košarkaš Dario Šarić ne javlja se roditeljima na telefon posle eliminacije "kockastih" u osmini finala EP u Istanbulu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šarić se nije proslavio na EP

Hrvatska je u osmini finala Evrobasketa poražena od Rusije 101:78. Šarić ne odgovara ni na pozive oca Predraga i majke Veselinke.

- Dario se ne javlja na telefon. Ni meni ni majci. Ne znamo ni gde je?! Navodno se posle dolaska u Zagreb nije ni pozdravio sa ostalim reprezentativcima. Moje informacije ne idu dalje od njegove žalbe pre utakmice da mu "smeta što ga opterećuju imperativom uspeha, tačnije osvajanjem medalje" - rekao je Predrag Šarić.

On je istakao da je čuo da su Darija pre utakmice sa Rusijom maltretirala dvojica starijih saigrača.

- Mogu da izgovorim i imena ta dva košarkaša, koji, verujem, neće više da obuku hrvatski dres. Ali, ne želim da špekulišem bez jasne potvrde da je to istina. A Dario mi se ne javlja. Ako se tako nešto zaista dogodilo, zašto ga nije zaštitio selektor? Zašto nisu reagovali Dino (Rađa) i Stojko (Vranković)? Nije đavo da niko nije znao što se dešavalo - istakao je Predrag Šarić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading