KOKOŠKOV UPOZORIO ĐORĐEVIĆA: Nećeš me prevariti!

Autor: Tanjug

Sport

16.09.2017

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor slovenačke košarkaške reprezentacije Srbin Igor Kokoškov poručio je da kolega sa klupe Srbije Aleksandar Đorđević rečima da je Slovenija favorit želi da "zamaskira" situaciju, ali da ne može da ga "prevari" uoči finala prvenstva Evrope u Istanbulu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kokoškov spreman za finale sa Srbijom

 - Suštinski je to nebitno, znam šta je rekao novinarima, a šta u svlačionici. Mi ne čitamo medije, normalno da postoji rezerva i poštovanje prema protivniku, ali siguran sam da je na zatvorenom sastanku rekao "Daj da pregazimo ove Slovence" i zato ne može da me prevari - uz osmeh je naveo Kokoškov novinarima u Turskoj.

On je otkrio da mu je Đorđević bio košarkaški idol, uz Dražena Petrovića.

- Velika stvar za evropsku i srpsku košarku je da je Đorđević ostao u tom sportu, imam veliko poštovanje za njega kao čoveka, igrača i trenera. Za mene lično sutra je festival košarke, zato se i bavim ovim poslom.


Kokoškov priznaje da Đorđević ima mnogo veće iskustvo od njega pošto se prvi put susreće sa finalom na velikom takmičenju.

- Đorđević ima mnogo veće iskustvo od mene, kao igrač i kao trener, u ovakvim situacijama. Njegova harizma i znanje donose veliki kvalitet Srbiji, ja to iskustvo nemam jer se nalazim pred prvim finalom na Evropskom prvenstvu, ali ne racionalizujem mnogo ovaj momenat, imam istu pripremu i pristup, želim da se usredsredimo na male stvari i ne čitamo medije kako bi glava bila čista.


On je dodao da samo energija i motiv neće biti dovoljni, već i da se odigra kvalitetno, šuterski raspoloženo kao protiv Litvanije i Španije.

Finale EP između Srbije i Slovenije biće odigrano od 20.30 u dvorani Sinan Erdem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading