Sale: NE SMEMO OVDE DA STANEMO, JOVIĆ HOĆE DA IGRA!

Sport

16.09.2017

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na konferenciji za štampu pred finalni meč Evropskog prvenstva u košarci protiv Slovenije, selektor Aleksandar Đorđević je istakao da "Orlovi" moraju da pronađu još snage za dobru utakmicu za zlato.

RepublikaFoto: Fraj sport
Đorđević: Odbrana donosi trofej

- Odradili smo dobar posao do sada, ali ovo nije kraj. Mi hoćemo još, jer smo pokazali mnogo, ali možemo i još bolje. Momci shvataju da ovo nije naš maksimum, a ja verujem da trofej na ovom Evropskom prvenstvu donosi odbrana i mi ne smemo ovde da stanemo - poručio je Đorđević na konferenciji za štampu u Istanbulu.

Što se tiče ekipe koju predvodi Srbin Igor Kokoškov, "Sale nacionale" je govorio biran rečima.

- Slovenija je jak tim, svaka im čast, sasvim zasluženo su u finalu. Oni su bili impresivni protiv timova koji su im i dopuštali da se prikažu u takvom izdanju. Međutim, mi smo drugačiji protivnik od svih ostalih - dodao je Đorđević.

Đorđević je preneo i poslednje informacije u vezi sa zdravstvenim stanjem Stefana Jovića.

- Stefan je uradio magnetnu rezonancu, on mi je rekao da želi da igra. Ne sumnjam da će dati sve od sebe kako bi nastupio u finalu. Šta nam se sve desilo ove godine, moramo da pazimo i kako prelazimo ulicu, da se ne povredimo - zaključio je selektor u pomalo šaljivom i ironičnom tonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading