Crvena zvezda na Olimpijakos bez kapitena i dvojice prvotimaca

Autor:

Sport

16.09.2019

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde putuju u Atinu gde će imati generalnu probu za novu sezonu.

RepublikaFoto: Starsport
Ostaje u Beogradu zbog povrede

Na turniru u Atini sastaće se sa Peristerijem i Olimpijakosom, a na ovaj put idu bez tri jako bitna igrača. Kapiten Branko Lazić ostaje u Beogradu zbog povrede, a centar Ognjen Kuzmić se još oporavlja od teške saobraćajne nesreće.

Na put ne ide ni senegalski krilni centar Mo Faje, koji je dobio produženi odmor zbog učestvovanja na Mundobasketu u Kini.

Tim Zvezde u ponedeljak igra sa Olimpijakosom, a u četvrtak sa Peristerijem, što su poslednje provere pred duele Superkupa ABA lige.

- Putujemo u Atinu, gde ćemo uostalom i otvoriti novu sezonu Evrolige početkom oktobra. Poslednja je faza priprema i očekuju nas dobre provere, da vidimo gde smo, šta je dobro, šta treba da se koriguje. Idemo bez Branka Lazića koji ima lakšu povredu i ne želimo ništa da rizikujemo, ostaju i Faje i Kuzmić, svi ostali igrači su spremni. Biće to dobre, jake utakmice za nas u trenutku kada ulazimo u finiš priprema koje smo počeli podsećam, pre nepunih mesec dana, 19.avgusta okupljanjem u Beogradu. Takođe, igramo 3 utakmice u 4 dana, što je neki ritam koji nas očekuje u takmičarskoj sezoni koja uskoro počinje - rekao je pred put u Atinu trener crveno-belih Milan Tomić.

Prva takmičarska utakmica u novoj sezoni je duel sa Primorskom Sikst u dvorani "Dražen Petrović" u ABA Superkupu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading