Stiglo objašnjenje: Evo zašto su se košarkaši Mornara povukli sa terena!

Autor:

Sport

15.09.2019

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica za treće mesto na turniru u Klužu, između rumunskog tima kojeg sa klupe vodi Duško Vujošević i Mornara nije završena, jer je trener Mihailo Pavićević sredinom treće deonice povukao ekipu sa terena.

RepublikaFoto: Starsport
Mihailo Pavićević

Serija žestokih duela, sudije koje su delovale zbunjeno, uticale su na ovakav epilog, a nedugo po neslavnom završetku meča, Barani su se oglasili saopštenjem.

- Nažalost, meč za treće meesto na turniru u Klužu, između domaćeg Kluža i Mornara, nismo mogli da odigramo do kraja zbog neshvatljivo grubih prekršaja igrača rumunskog tima, kao i sudija koje su se pravile da ih ne primećuju. U jednom od takvih incidenata Derek Nidam je primio udarac u rebro, neprimeren ragbi utakmicama zbog čega strahujemo da mu je puklo rebro. Još uvek se ne zna kakvog je inteziteta njegova povreda. Kako su sudije tolerisale ovakvu igru domaćina, a imale srazmerno obrnut kriterijum prema igračima Mornara, trener Mihailo Pavićević odlučio je početkom drugog poluvremena da povuče ekipu sa terena kako ne bi u pripremnoj fazi rizikovao da ostane bez ključnih igrača na startu sezone - navodi se u saopštenju Mornara iz Bara.

Košarkaši Mornara sa pripremnim utakmicama nastavljaju uskoro, duelima sa ekipom Budućnosti, a zatim sledi odlučujući dvomeč za plasman u grupnu fazu FIBA Lige šampiona. Poslednja prepreka Baranima, biće bolja ekipa iz duela između Benfike i Groningena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading