Male šanse da Kokoškov preuzme Srbiju

Autor:

Sport

15.09.2019

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle odlaska Aleksnadra Đorđevića sa klupe reprezentacije Srbije, odmah je krenula potraga za novim selektorom "orlova. Ono što je izvesno, jeste da to verovatno neće biti Igor Kokoškov, rekao je poznati menadžer Miško Ražnatović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igor Kokoškov

Nakon odlaska Đorđevića, ime nekadašnjeg selektora Slovenije i trenera Finiks Sansa se spominje među glavnim kadnidatima za klupu "orlova", ali Ražnatović ne veruje u taj scenario.

- Mislim da Kokoškov nije kandidat, 99% sam siguran i verujem da NBA liga ne dozvoljava da treneri, prvi ili pomoćni, odsustvuju iz tih razloga (poput FIBA kvalifikacija). Našu reprezentaciju u prozorima mora da vodi neko ko ne vodi tim u Evroligi ili NBA, pošto se ta takmičenja igraju za vreme FIBA prozora - rekao je Ražnatović gostujući na RTS-u.

Ražnatović je otkrio i da Đorđevićevog naslednika čeka veoma težak zadatak u kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre.

- Grčka i Litvanija hoće kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre i to će biti jako teško za nas, čak i da se svi odazovu. Nema vremena za pripreme! Između završetka sezona i toga neće biti vremena. Selektor neće imati vremena da uigrava tim i pitanje je šta će se tu desiti - rekao je Ražnatović i dodao da je rezultat Srbije na Mundobasketu u Kini bio jedan od najlošijih u poslednjim 10-15 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading