Muta: Bogdan je uvek tu!

Autor: sport.blic.rs/Republika

Sport

16.09.2017

08:15 >> 09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomoćni trener naše košarkaške reprezentacije Miroslav Muta Nikolić bio je u "elementu" nakon prolaska naše košarkaške reprezentacije u finale EP u Turskoj, a poseban naglasak je bio na Bogdanu Bogdanoviću.

RepublikaFoto: Tanjug/Tanja Valić
Muta (desno) pun hvale za Bogdanovića

Tokom čitavog turnira izlaze video-klipovi sa treninga gde se popularni Muta i Bogdanović takmiče u šutiranju trojki, ili čak gađanju sa pola terena, a tokom utakmice se i šalju poljupce jedan drugom nakon poena beka Sakramento Kingsa.

- Teška utakmica, ali sam i pre meča rekao da ćemo dobiti i ući u finale. Odbili smo nalet Rusa posle plus 16 i govorili smo mi na klupi šta treba. Da uđe Bogdan i njegove dve-tri trojkice da se vratimo na 10 razlike - izjavio je Nikolić za "Blic".

Na pitanje o kvalitetima ruske selekcije Muta je imao spreman odgovor, ali se priča ponovo vratila na Bogdanovića.

- Ne treba pričati o Rusima, jako su dobra, prava evropska ekipa. Imaju Šveda - istakao je Muta, a na pitanje da ga Bogdan pogocima u ključnim trenucima nije izneverio, imao je spreman odgovor:

- Bogdan je uvek tu uz mene - uz osmeh je završio iskusni stručnjak.

Pogledajte i sami zbog čega je Muta toliko bio pod utiskom Bogdanove partije:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading