Bumersi razočarani: Hteli smo da se Australija raduje medalji...

Autor:

Sport

15.09.2019

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australija je bila bolji rival gotovo tri četvrtine, u finišu trećeg perioda imala je i maksimalnih 15 poena prednosti, ali je Francuska uspela da se vrati i slavi sa 67:59.

RepublikaFoto: Starsport
Andrej Lemanis

- Ovi momci su bili toliko predani, želeli su da da Australiju predstave na svetskoj sceni, da urade nešto posebno. Teško je videti ih povređene i razočarane. Toliko se ljudi nadalo medalji, želeli smo da pobedimo zbog njih, ali nismo mogli -  konstatovao je selektor Andrej Lemanis.

Prethodno su Bumersi izgubili od Španije u polufinalu posle dva produžetka.

- Teško je. Dali smo sve što smo imali. Izgubili smo poslednje dve utakmice i to nije nikada lako. Ali borili smo se ponosno do kraja. Ne mogu da budem više ponosan na ovaj tim i momke koji su uz mene bili sve ove dane - dodao je Mič Krik.

RepublikaFoto: Starsport

Australija nikada nije osvojila medalju na velikim međunarodnim takmičenjima. Pre tri godine je na Olimpijskim igrama takođe završila na četvrtom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading