(VIDEO) LIDER, MVP - BOGDAN BOGDANOVIĆ: Uživao sam igrajući za Srbiju, ovo je novo iskustvo za sve nas!

Autor:

Sport

14.09.2019

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš reprezentativac Bogdan Bogdanović završio je Svetsko prvenstvo u Kini na najbolji način. U pobedi Srbije nad Češkom u meču za peto mesto postigao je 31 poen i tako pokazao zašto je bez sumnje najbolji igrač ovog šampionata...

RepublikaFoto: Starsport
Bogdan Bogdanović

Kao i do sada, uvek je bilo bitno da se dođe do pobede. Meč sa Česima nije imao rezultatski značaj, ali će svakako ovaj trijumf pomoći u vraćanju samopouzdanja.

- Ponoviću ono što je rekao Raduljica. Teško je naći motivaciju za ovakve mečeve, nemaš nikakvu satisfakciju, nema medalje, ali sigurno da nam je značilo da završimo turnir sa pobedom, da pokažemo karakter da nismo pali posle dva poraza - rekao je Bogdanović.

Mali pad koncentracije u prvom poluvremenu doveo je do toga da su Česi imali devet poena prednosti pred odlaska na odmor, ali je sjajna igra Srbije to poništila u drugom delu.

- Ubacili su svašta, nismo pravili mnogo grešaka. Bilo je neverovatno šta im je ulazilo u koš sve, od tablu, ma baš ih je išlo. Bitno je da smo mi završili pobedom - dodao je naš košarkaš.

Bogdanović je bez sumnje pokazao da je novi lider ove generacije. Konstantan na svakom meču, borben i siguran ponovo je briljirao i na najbolji način završio učešće na ovogodišnjem prvenstvu.

- Mnogo su teški ovi turniri. Za ovu ekipu je ispadanje u četvrtfinalu neko novo iskustvo, ali šta je tu je. Desilo se i to, idemo dalje. Trebamo da se okupimo ponovo, da izvučemo neke pouke. Uživao sam igrajući za Srbiju - zaključio je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading