PERINA AJKULA: Antić već "krstari" gradom u svojoj limuzini

Sport

16.09.2017

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživancija u Beogradu! Centar Pero Antić stigao je u srpsku prestonicu da ozvaniči ugovor sa Crvenom zvezdom, a reporter Srpskog telegrafa prvi ga je uslikao i to dok je išao ka Malom Kalemegdanu da stavi paraf na ugovor!

Iako umoran od puta, sada već bivši igrač Fenerbahčea odmah je seo u svoj sportski dvosed da se provoza prestonicom Srbije, a mi smo ga uhvatili na Brankovom mostu. Osmeh na njegovom licu bio je jasan znak da je sreća zbog povratka u Zvezdu neopisiva.

- Menadžer i uprava Fenerbahčea tražili su najbolje rešenje za mene, imao sam garantovan ugovor, ali i dilemu da li ostati, uživati u bogatom ugovoru ili igrati i biti srećan negde drugde. Kada se pojavila Zvezda, nisam razmišljao ni sekund. Bilo je ponuda, mogao sam da uzmem bolji ugovor u Evroligi, pet puta više para u Kini, ali uvek sam želeo da igram za Crvenu zvezdu - rekao je Makedonac u emotivnoj ispovesti za klupski sajt.

Tu je da pomogne: Pero Antić

Kod Antića nema tajni - odavno važi za jednog od najvećih "Delija" među sportistima, a da nije iz Srbije. Pre četiri godine je na ruci istetovirao grb navijačke grupe voljene Zvezde.

- Sume koje se pominju oko mog transfera su smešne. Ja sam među najjeftinijim igračima tima. Nisam došao da zaradim, odrekao sam se i nekih bonusa. U Beogradu sam da pomognem mojoj Zvezdi, konačno sam kod kuće! - poručio je Antić, koji je za Zvezdu igrao dve sezone (2005-2007) i osvojio nacionalni kup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading