Forma je prolazna, klasa je večna! SKOLA: Mnogi su me gledali kao ludaka pre dve godine, ali izgleda da nisam baš toliko lud!

Autor:

Sport

13.09.2019

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni majstor će imati priliku da u nedelju od 14 časova zaokruži fantastično leto, a na putu do besmrtnosti stoji mu samo još Španija. Lep izazov...

RepublikaFoto: Starsport
Luis Skola

Smejali su mu se i sumnjičavo vrteli glavom kada je izjavio da ga ova generacija Argentinaca podseća na onu čuvenu s početka 21. veka u kojoj su igrali Đinobili, Skonokini i ostali asovi Gaučosa. Legendarni Luis Skola je jedini preostali igrač iz te stare garde koji je maestralnom partijom protiv Francuske (28 poena, 13 skokova) odveo Argentince u veliko finale Mundobasketa u Kini i morao je da podseti novinare na neke ranije izjave.

- Pre dve godine sam vam rekao nešto... Ovaj tim me podseća na zlatnu generaciju. Mnogi su me gledali tada kao ludaka, ali danas, izgleda i da nisam toliko lud jer smo na istom mestu gde smo bili i 2002. godine - podsetio je Skola.

RepublikaFoto: Starsport
Luis Skola

Sjajni Argentinac sa 39 godina ubacuje svim rivalima po 20 i više poena, igra kao pravi MVP, a pritomi mlađima pomaže bogatim iskustvom.

- Volim da igram košarku, da radim razne stvari na terenu. Osećam da mogu da igram i malo mi je neprijatno kada mi kažu šta sve donosim svlačionici i klupi. Došao sam ovde da igram i osećam neki unutrašnji sukob, ali volim da igram i to je ono što želim da radim - poručio je Skola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading