"Argentina je bila neverovatna, mi nismo ličili na sebe!"

Autor:

Sport

13.09.2019

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuska je poražena od Argentine u polufinalu Svetskog prvenstva, a nakon poraza Nikola Batum kaže da on i saigrači jednostavno nisu umeli da odgovore na agresivnost rivala.

RepublikaFoto: Starsport
Argentina je savladala Francusku i otišla u veliko finale

Francuska je u četvrtfinalu eliminisala Sjedinjene Američke Države koje su važile za velikog favorita u borbi za medalje, ali je Argentina bila nesavladiva prepreka. Francuzi će sa Australijom igrati za bronzu.

Kapiten Francuske Nikola Batum kaže da njegov tim nije umeo dobro da reaguje na igru rivala.

- Tokom celog meča nismo znali kako da odgovorimo na njihovu agresivnost na obe strane terena. Zaslužili su da pobede, to je sasvim jasno - rekao je nakon meča Batum.

Batum nije ni pokušao da traži izgovore za poraz, iako je podsetio da je Argentina imala dan više za odmor.

- Imali su ista putovanja kao i mi, bili smo u istom avionu, imali smo istu rutinu. Promašili smo mnogo slobodnih bacanja. Oni su bili daleko spremniji za ovu borbu od nas. Imamo još jedan meč i moramo da nastavimo dalje kako bismo pobedili Australiju. Nismo bili dobri večeras, nismo ličili na sebe. Argentina je bila sjajna. ali, sada moramo da to prevaziđemo jer nas čeka još jedna utakmica - zaključio je Batum.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading