Ovo su svi čekali: Gaudlok se obratio navijačima Partizana!

Autor:

Sport

13.09.2019

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od košarkaša za čiji potpis je Partizan zainteresovan u novoj sezoni je Endru Gaudlok koji ima želju da pojača crno-bele, ali za sada od transfera neće biti ništa, što je potvrdio sam Amerikanac na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gaudlok daleko od Partizana

Ipak, od dolaska Amerikanca koji je svojevremeno sarađivao sa trenerom Partizana Andreom Trinkijerijem u ruskom Uniksu, barem za sada, nema ništa. Naime, sam košarkaš se oglasio i negirao da je dobio zvaničnu ponudu kluba.

 - Hvala navijačima Partizana, ali ja do sada nisam dobio ponudu vašeg kluba. Ne znam šta vam govore, ali to nije istina. Nadam se da će se nešto desiti, ali do ovog trenutka oni nisu napravili neophodne korake.

Da podsetimo, Gaudlok ima 31 godinu i igra na poziciji plejmejkera. Tokom karijere nosio je dres Lejkersa, Uniksa, Fenerbahčea, Makabija i Olimpije iz Milana, dok je prošlu sezonu proveo u kineskom Šandongu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading