Senzacija: Francuzi izbacili SAD, Amerikanci idu na Srbiju!

Autor:

Sport

11.09.2019

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Francuske napravila je ubedljivo najveće iznenađenje na ovogodišnjem Mundobasketu tako što je u četvrtfinalu eliminisala selekciju SAD rezultatom 89:79.

Debakl Amerikanaca

Francuska je uspela da u prvom poluvremenu održi egal pa čak i da ode na odmor sa minimalnom prednošću. Preokrenula je SAD u trećoj četvrtini, ali je u poslednjih 10 minuta tim Vensana Kolea stigao do pobede.

Na kraju je Markus Smart promašenim bacanjima ispustio poslednju nadu njegovog tima za prolazak dalje Uspeo je Kemba Voker da izvuče tri slobodna bacanja 42 sekunde do kraja, ali to nije bilo dovoljno za povratka u meč.

U timu SAD-a jedini raspoložen bio je Donovan Mičel sa 29 poena, ali bek Jute u poslednjoj četvrtini nije postigao nijedan poen. Kod pobednika Furnije je imao 22, a Gober 21 poen uz čak 16 skokova.

Francuska u polufinalu igra sa selekcijom Argentine, dok će SAD u meču u razigravanja za mesta od 5. do 8. igrati sa Srbijom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading