(FOTO) Stihovi koji dušu paraju: Partizan se oprostio od Grua!

Autor:

Sport

11.09.2019

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Partizan se poslednji put oprostio se od preminulog repera Dalibora Andonova Grua koji je bio veliki najvijač Partizana koji je stradao na kajtingu kod Nautičkog kluba Zemun.

RepublikaFoto: Starsport
Dalibor Andonov Gru

Crno-beli su čitulje objavili u dnevnim listovima "Politika" i "Večernje novosti", a uz poruku "Poslednji pozdrav dragi prijatelju", objavljeni su i stihovi Gruove pesme "Sanjao sam san":

"....Čak sam mu tražio broj telefona

negde u daljini sam jedva čuo zvona
kada pružio sam ruku
njegova je prosla kroz dlan, sanjao sam san...

Poznato je da je Gru bio veliki navijač Partizana, bio je redovan i na fudbalskim i košarkaškim utakmicama, trenirao je vaterpolo, a pored toga su mu velika ljubav bili košarka, skijanje, snoubord i drugi ekstremni sportovi.

RepublikaFoto: Politika/printscreen
KK Partizan se oprostio od Grua

Da podsetimo, Dalibor Andonov je rođen 8. marta 1973. godine u Dimitrovgradu iz kojeg se kasnije preselio u Pančevo, a posle toga u Beograd. Sa pesmom "Biću tu" je postao najpopularniji reper 1996. godine. Otac je dvojice sinova, a poznato je i da je bio veliki navijač Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading