" Imamo moćnu ekipu, nije bilo šanse da se uplašimo Srbije, zato smo i prošli dalje!"

Autor:

Sport

10.09.2019

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentina je u polufinalu, Srbija je otišla u doigravanje. To je rasplet posle četvtfinalnog sudara na Svetskom prvenstvu u Kini.

RepublikaFoto: Starsport
Srbija nije mogla protiv Argentine

Pokazali su "Gaučosi" da su pravi tim, dok naša ekipa nije bila upravo to - ekipa. Nisu se Argentinci mnogo nadali pred sudar sa "Plavima", ali su uspeli da dođu do istorijske pobede.

Izjava Patrisija Garina pokazuje sa koliko su "Gaučosi" energije i želje igrali.

- Verovali smo u ovo. Nije bilo nemoguće. Imamo sjajan tim, veliku energiju. Način na koji smo danas igrali je primer onoga što želimo da radimo u narednim godinama. Nismo se uplašili. Igrali smo snažno. Imamo fenomenalne igrače. Nije bilo nemoguće i pronašli smo način - rekao je Garino.

Slično razmišljanje ima i Gabrijel Dek. Ističe protiv koliko snažnog tima je njegova reprezentacija igrala.

- Ne znam šta da kažem, veoma sam uzbuđen. Ovaj tim je zaslužio ovo što je dobio, ovo je fenomenalna grupa. Radili smo odlično od samog početka turnira, ali se trud isplatio. Igrali smo protiv veoma jakog protivnika, ali smo odradili naš posao. Znali smo da moramo da se fokusiramo na nas - konstatovao  je Dek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading