ABA liga još jača: Zadar potpisao novi ugovor sa važnim igračem za rotaciju!

Autor:

Sport

09.09.2019

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klubovi sa Jadrana nastavljaju sa pripremama za novu sezonu, a paralelno rešavaju poslednja pitanja oko sastava za predstojeću takmičarsku godinu. Tako je Zadar objavio da je Petar Marić produžio ugovor sa ovim klubom i za narednu sezonu, te će pomoći hrvatskom klubu da dođe do što boljih rezultata u ABA ligi.

RepublikaFoto: KK Zadar/Zvonko Kučelin
Košarkaši Zadra

Marić je prethodne takmičarske godine debitovao za Zadar, u kojem je i rođen, a prosečno je beležio 3,5 poena po utakmici u Jadranskoj ligi. Košarkašku karijeru započeo je u Voštarnici i Boriku, a nakon toga se preselio u Zagreb, a potom i Zabok i Kvarner. Dobre partije su mu omogućile da se „okiti“ dresom Cibone.

Igra na poziciji beka, a prošlogodišnje iskustvo igranja u ABA ligi nije mu bilo prvo u karijeri, pošto je prethodno na Jadranu nastupao i u dresu Zagreba, ali i u već pomenutoj Ciboni. Tek ove sezone se očekuje da on pokaže svoj pun potencijal, jer ga je tokom prethodne jako dugo mučila povreda leđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading