Nova pobede Crvene zvezde, novajlije dominiraju!

Autor:

Sport

08.09.2019

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Mornar u prijateljskoj utakmici u Beogradskoj areni rezultatom 90:72.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Srpski i regionalni šampion je bio bolji rival praktično sve vreme i dobio je sve četiri četvrtine, a najveće zasluge za trijumf pripadaju Zvezdinim internacionalcima, pre svih novim pojačanjima Džejmsu Gistu i Deriku Braunu.

Gist je duel sa Baranima završio sa 18 poena, a Braun je ostvario dabl-dabl sa 15 poena i 10 skokova, uz 5 asistencija. Stratos Perperoglu dodao je 14 poena, Majkl Odžo 12, dok je Lorenzo Braun upisao po 7 poena i asistencija.

U redovima Mornara, Džejkob Pulen bio je ubedljivo najbolji sa 24 poena i 7 asistencija. Ros ga je pratio sa 17, a Voler sa 10 poena.

Ekipa Milana Tomića upisala je i treću pobedu na pripremama, posle trijumfa nad Brose basketsom i Darušafakom.

Do starta sezone i utakmice ABA Superkupa u Zagrebu (25-29. septembar), crveno-beli igraju još jednu prijateljsku utakmicu u Beogradu, a potom idu na turnir u Atini na kojem će odigrati dva meča sa Olimpijakosom i jedan sa Peristerijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading