"A sad ti "prljavi" Argentinci..."

Autor:

Sport

08.09.2019

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker Srbije Vasilije Micić je probao da nađe razloge za poraz svog tima od Španije i najavio žestoku borbu protiv nezgodnih "gaučosa".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Micić vs. Heket

Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića su poraženi rezultatom 81:69.

- Možemo da naučimo dosta stvari, nismo igrali od početka kako smo se dogovorili, iznenadili su nas nekim stvarima koje su za njih očekivane, ali nije tragično i kobno, imamo veliku šansu u četvrtfinalu- rekao je Micić.

Srbija je veći deo drugog poluvremena igrala bez Nikole Jokića koji je bio isključen sa utakmice.


- Desilo se to sa Jokom koji nam je najbitniji igrač i ekipi, igrali smo dosta bez njega, ali smo pokazali dobar katakter, da možemo da se vratimo. Ipak, oni su kvalitetna ekipa i znaju da igraju na rezultat- dodao je Micić.

Nacionalni tim Srbije će se u četvrtfinalu sastati sa Argentinom.

- Prljavi su Argentinci, igraju sa tri beka, sa Skolom... Treba da se ohlade glave, da se motivišemo još više nego danas. Mislim da smo danas imali lenjiji start, ali to je sve nešto što se dešava. Lako smo dobijali dosadašnje utakmice, možda je to razlog što smo danas ušli pomalo lakše i mekše, ali dešava se- zaključio je Micić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading