Crna Gora izgubila dobijen meč protiv Turske!

Autor:

Sport

07.09.2019

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Turske slavila je u duelu sa Crnom Gorom i tako došla do drugog trijumfa na planetarnoj smotri, na kraju je bilo 79:74.

RepublikaFoto: Starsport
Derek Nidam

Vodili su puleni Zvezdana Mitrovića većim delom susreta, prvi kvartal su dobili sa ubedljivih 16:26. Probudili su se turski košarkaši u nastavku, pa su do poluvremena prepolovili zaostatak.

Ipak, po povratku sa pauze, ponovo dobra igra Crne Gore, koja dolazi do devet poena prednosti pred poslednjih 10 minuta. Vodili su do samog kraja Crnogorci, ali je u penal završnici Turska došla do preokreta i pobede.


Ključni momenat bio je nesportski faul Suada Šehovića na 13 sekundi do kraja, pri vođstvu Turske od 73:72.

Pogodio je dva penala Mahmatoglu, nakon toga je Nidam poslao Vilbekina na liniju za slobodna bacanja, plejmejkeru Makabija nije zadrhtala ruka, Turska je otišla na +5.


Pogodio je Nidam na drugoj strani, ali je bilo kasno, sa penala je meč kraju priveo ponovo Vilbekin, drugi trijumf Turske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading