"Igramo najbolju košarku, idemo po svetsku titulu"

Autor:

Sport

07.09.2019

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Australije Peti Mils rekao je posle pobede nad Dominikanskom republikom u prvom meču druge faze takmičenja na Svetskom šampionatu da je njegov tim još jednom pokazao da igra najbolju košarku na Mundobasketu u Kini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Peti Mils

Bumersi su i dalje neporaženi, a na startu druge faze savladali su Dominikansku republiku 82:76. Peti Mils je vodio Australijance sa 19 poena.

- Želimo da ostvarimo nešto što Australija nikada nije uspela na Svetskom prvenstvu. Ceo tim je skoncentrisan na taj cilj. Uspešno idemo ka tome. Svaka utakmica nam pomaže da se zbližimo kao tim. Sazrevamo i postajemo sve jači, sve smo bolji, čak i u onim stvarima u kojima smo već bili dobri - rekao je Mils.

On je dodao i da njegov tim posebno zanimljivim čini jedan podatak.

- Najbolje kod naše ekipe je to što svi dolazimo iz različitih liga širom sveta, ali kada igramo zajedno, svako razume svoju ulogu i način na koji bi svojim individualnim kvalitetom mogao da doprinese timu. Zato ima mnogo igrača koji uđu sa klupe i naprave razliku - objasnio je reprezentativac Australije.

Derbi te grupe odlučiće o tome ko će se plasirati u četvrtfinale. Francuska i Litvanija igraju od 14 časova u prvom meču novoformirane grupe J.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading