Skola: Ovo nije oproštaj, nego juriš na medalju!

Autor:

Sport

06.09.2019

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni centar reprezentacije Argentine Luis Skola istakao je posle pobede nad Venecuelom da ne razmišlja o svojim godinama dok je na terenu.

RepublikaFoto: Starsport
Nema stajanja ni sa 40

Ovaj 40-godišnjak je protiv Venecuele postigao 15 poena, a tokom turnira se popeo na drugo mesto večne liste strelaca na Svetskim prvenstvima. Posle duela sa latinoameričkom selekcijom i pobede koja je „gaučosima“ donela prolaz u četvrtfinale on je naglasio da ne razmišlja o godinama dok je na terenu.

- Razumem to što svi pričaju o mojim godinama, ali moj mozak ne funkcioniše tako. Ne idem na teren misleći „o moj Bože, stariji sam od ovih momaka. O Bože, ovi momci su po 10,15, 20 godina mlađi od mene“ mOni su moji saigrači, za mene to jepriprodno. Igram sa njima prethodnih šest ili sedam godina. Mislim samo o tome kakav sam igrač i mislim da sam dobar igrač. Mislim da ću dobro igrati i da će moj tim pobediti – izjacio je vremešni Skola.

Centar Argentine neće stići Oskara Šmita na prvom mestu večne lične strelaca, ali on svoj učinak stavlja u drugi plan. On želi medalju.

- Ovo nije turneja niti oproštajna nedelja. Ovo je Svetsko prvenstvo. Mi pokušavamo da pobedimo, pokušavamo da dođemo do medalje. Ako sam na terenu, to je zato što trener mislin da mogu da pomognem timu. Tako mi radimo, ne mislimo o godinama –zaključio je Skola.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading