Italijani svesni naše moći: Jednostavno ne možemo da pobedimo Srbiju!

Autor:

Sport

04.09.2019

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor reprezentacije Italije Romeo Saketi bio je svestan da njegova reprezentacija nije mogla da izbegne poraz od Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Srbije i Italije

Srbija je ubedljivim trijumfom obezbedila prvo mesto u grupi D i u nastavak takmičenja prenosi maksimalnih 6 bodova, koliko ima i Španija, dok Italija i Portoriko imaju po 5.

- Teško je igrati protiv Srbije. Imaju snagu i spoljni šut. Mi nemamo unutrašnju igru, čak i ukoliko pogodimo dobre šuteve, jednostavno ih ne možemo pobediti. Moramo da odigramo dobro najmanje 90 odsto utakmice kako bismo mogli da im pariramo i da budemo u igri do poslednjeg trenutka - analizirao je Saketi.

Košarkaš Fenerbahčea Luiđi Datome je čestitao Orlovima na pobedi.

- Oni su vrlo dobar tim, ali sada se moramo fokusirati na sledeće naše utakmice. Više nemamo izbora - ili pobeda ili povratak kući, protiv narednih protivnika moramo da budemo bolji - rekao je Datome.

Azuri u petak protiv Španije u Vuhanu igraju ključni meč za plasman u četvrtfinale, dok će im u nedelju rival biti Portoriko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading