Moćna poruka kapitena posle pobede nad Italijanima!

Autor:

Sport

04.09.2019

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten košarkaša Srbije Miroslav Raduljica imao je dobru rolu u pobedi našeg tima nad Italijom 92:77.

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Raduljica

Stameni centar meč je završio sa 12 poena, a sve ih je ubacio sa linije penala.

- Bitna utakmica za nas, bitna pobeda. Ne mogu da kažem praktično četvrtfinale, ali olakšava put  za dalje jer prenosimo bodove. Nije lako, igrali smo tri puta sa njima i dobili ih. Teška utakmica bili smo nervozni na početku, ali smirili smo se. Radili smo šta treba da se radi. Malo ove čarke na kraju. To oni rade, bili smo spremni, ostali mirni, niko se nije povredio niko nije dobio glupo isključenje - kazao je Raduljica.

Kada je bilo najpotrebnije, "orlovi" su bili najbolji.

- Bili smo malo nervozni, ali  mirni kada je trebalo, pametno igrali. Ubacili penale, Beli je uradio veliku stvar, bio miran kada je trebalo. Rezultat je tu.

Dan pauze pa će Srbija igrati protiv Portorika i Vuhanu u drugoj grupi.

- Bilo nam je bitno da ne igramo odmah posle puta. Malo je to loše organizovano, ja sam navikao. Uslovno rečeno, slabiji protivnik, spremamo se kao i do sada, nema prostora da izgovore, nikada nismo ni imali izgovore. Cepamo dalje i radimo naše stvari - poručio je kapiten.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading