Milutinov zna kako protiv Italijana!

Autor:

Sport

03.09.2019

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolu Milutinova ne zavaravaju prethodne pobede nad Italijom pred utakmicu! Srpski centar smatra da moramo odigrati maksimalno koncentisano i zaboraviti na dva vezana trijumfa nad Italijanima u pripremnom periodu.

RepublikaFoto: Republika.rs
Nikola Milutinov

- To je najvažniji duel, najteža utakmica, najzahtevnija i oni imaju ofanzivnu ekipu moramo na to odgovoriti našom odbranom - rekao je Milutinov. 

Mi smo jači na centarskim pozicijama od Italijana.

- Mislim da smo jaki na svim pozicijama, ne samo na centrima, imamo dosta prednosti. Njima su najboji igrači bekovi, mnogo su talentovani, lopta je najviše u njihovim rukama i najbitnije je zaustaviti njih. 

Dva puta smo igrali sa Italijanima i slavili. 

- Biće drugačije, falili su im neki igrači, sada su zajedno. Biće teže. Igrali smo dva puta sa njima a gledaćemo i skauting. Bićemo spremni za tu utakmicu. Ne opuštaju te pobede, dokazali smo na svim pripremnim utakmicama da nismo ulazili opšteno. Bili smo agresivni i davali sve od sebe.  Neugodni su njihovi igrači, imaju kvalitet. Moraćemo da podignimo sve na viši nivo. Da odigramo ovo sa Italijom pa idemo u drugu grupu. Ne mislimo o tome nego o Italiji da ih dobijemo, prenosemo bodove. To nam je najvažnije- rekao je centar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading