Đorđević ne vidi problem pred "azure": Raspucani Italijani, raspucani mi!

Autor:

Sport

03.09.2019

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević je uveren da njegovi izabranici mogu do trećeg trijumfa nad "azurima". Đorđević je zadovoljan kako "orlovi" šutiraju na prvenstvu i smatra da će to biti ključno protiv isto raspucanih Italijana.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević

Srbija i Italija igraju u sredu utakmicu koja će odrediti pobednika grupe D prve faze Mundobasketa.

- Sve ide po planu, oporavak i neke naše stvari. Sledi nam najvažnija utakmica na prvenstvu, sve je jasno. Igrali smo već dva puta protiv njih, oba puta smo ih pobedili. Nijednom oni nisu bili kompletni, nijednom nismo bili ni mi... Siguran sam da će biti dobra utakmica- rekao je Đorđević novinarima u Kini.

Naši košarkaši slavili su relativno lako u prvom meču na Akropolis kupu, dok su u drugom, na turniru u Kini, pobedili u tesnoj završnici.

- Znate šta i kada se igra plej-of jako je teško nekoga pobediti tri puta, bez obzira na kvalitet. Toga smo svesni. Šta smo mogli da uradimo? Da izgubimo jednu utakmicu kako bi nam sada bilo lakše? Mislim da imamo našu igru koju treba da nastavimo. Znamo da su izvanredni šuteri. Sjajno su otvorili prvenstvo- rekao je Đorđević i dodao da im najviše pretnje dolazi od strane Belinelija, Galinarija, Datomea, Heketa i Đentilea.

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency

"Orlovi" odlično šutiraju na ovom prvenstvu, a na tu konstataciju novinara Đorđeviće se samo nasmejao i dodao: "Dosta smo pričali o šutu, mislim da je to ključno na prvenstvu".

Utakmica između Srbije i Italije igra se u sredu od 13.30. Obe reprezentacije ostvarile su po dve pobede na startu šampionata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading