(VIDEO) Ne plašimo se nikog,MI SMO SRBIJA! Kapiten pohvalio saigrače, sledi ono pravo!

Autor:

Sport

02.09.2019

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica bio je zadovoljan igrom "orlova" protiv Filipina, ali je svestan da sada slede one prave borbe za medalju na Svetskom prvenstvu.

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Raduljica

Srbija je odigrala još jedan sjajan meč i bez problema stigla do druge pobede (126:67). Međutim, kapiten smatra da ovaj duel nije bio revijalan, ma koliko se to činilo.

- Za nas nijedna utakmica nije revijalna. Pokušavali smo neke nove ideje, varijante koje će nam dobro doći u nastavku takmičenja. Nismo imali previše vremena da se spremamo u pripremnom periodu i zbog povreda i zbog svega. Ovo je izgledalo prilično dobro, videćemo kako će to izgledati kada dođe neka ozbiljnija ekipa. Svaka čast Filipinima, ali zna se ko je Srbija i kako mi igramo - rekao je Raduljica.

Sada sledi ono pravo, prvo Italija (sreda, 13.30), a onda borba za četvrtfinale.

- Jedva čekamo, iskreno. Mi smo spremni i skoncentrisani. Mi imamo svoj put, svoj fokus i tako ćemo ići dalje. Znamo koji je recept kada dođu bitne utakmice. Moramo da budemo pravi kada je potrebno - zaključio je kapiten Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading