(FOTO/VIDEO) "Orlovi" u najjačem sastavu: Sjajna vest za Srbiju stiže iz Fošana!

Autor:

Sport

01.09.2019

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Srbije su odradili trening pred drugi meč na Mundobasketu u kome će odmeriti snage sa selekcijom Filipina. Ono što raduje je da su svi košarkaši zajedno trenirali. Nemanja Bjelica koji zbog povrede kolena nije ulazio u igru protiv Angole nije trenirao indivudualno, već sa ekipom. As Sakramenta je izjavio da je spreman za Filipine, ali da je odluka na selektoru.

Foto: Public

"Orlovi" su spremni za naredne izazove, iako se to nije dovodilo u pitanje. Oseća se pozitivna atmosfera, a pre svega motivisanost i visok stepen koncentracije.

Košarkaši su odradili lagan trening i jedva čekaju da ponovo istupe na "bojno" polje gde su apsolutni favoriti.

Nemanja Bjelica je željan borbe, parketa i Svetskog prvenstva, svi ga očekujemo u sastavu u drugom meču u Kini.

- NIsam trenirao pet, šest dana sa ekipom, odradio sam dva indvidualna treninga, nadam se da ću biti spreman za sutra. Odigrali smo sjajno protiv Angole i nadam se da ćemo tako nastaviti. Nisam ništa propustio, nije me ovo uzdrmalo, malo vremena mi treba da se uklopim sa ekipom. Ako mene pitate ja bih da odigram protiv Filipina, ali to je pitanje za Saleta- rekao je Nemanja Bjelica.

Filipini deluju nešto slabije nego ranije, a i sam Nemanja kaže da su niža ekipa koja voli dosta da trči...

- Nisam ih mnogo gledao, ali Angola zaista nije toliko loša, već smo mi odigrali fantastično, pogodili te neke šuteve na početku. Filipini su malo niža ekipa i više trče i trebalo bi da to ozbiljno shvatimo od početka i neće biti problema- rekao je Bjelica.

Utakmica protiv Filipina se igra ovog ponedeljka od 13.30.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading