Danilović odgovorio Sergeju: Vučić tražio da Kalinić ne igra? To je iznad svega LAŽ!

Autor:

Sport

31.08.2019

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović izjavio je da je "veoma ružna stvar i iznad svega laž" da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tražio da Nikola Kalinić, krilo Fenerbahčea, ne bude na spisku reprezentacije Srbije, kako je to objavio glumac i lider PSG Sergej Trifunović.

RepublikaFoto: Starsport
Danilović odgovorio na neosnovane optužbe Trifunovića

On je to rekao povodom objave na Tviteru Trifunovića da je Vučića želeo da se Kalinić ne nađe na spisku reprezentativaca.

. Mi smo mnogo ozbiljna organizacija da bi se bavili raznim glupostima, kao što je i ova. S obzirom da je ovo ipak veoma ružna stvar i iznad svega laž, morao sam kao predsednik saveza da odreagujem na istu . rekao je Danilović za "Blic".

Kako se navodi, ranije je selektor Saša Ðorđević rekao da je on objasnio Kaliniću zašto ga nema na spisku, dok je Nikola rekao da selektoru zamera jedino što ga nije pre objavljivanja spiska obavestio da neće biti pozvan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Mirjana

31.08.2019 08:49

Trifunovicevim lazima nema kraja, sad je poce sa svojim lazima da se mesa i u sport.

Ana

31.08.2019 08:53

Žalosno je što Sergej zloupotrebljava naše sportiste zarad lične propagande i kampanje.

Dragan

31.08.2019 09:01

Kakav lik ovaj SerGej decko vrati se snimanju filmova batali da se mesas u sve društvene teme Jos malo ces iz frižidera da nam iskaces

bana

31.08.2019 10:33

Sergej pokazuje ozbiljnu dijagnozu