RADULJICA: Nadam se da ćemo igrati u pravoj formi

Autor:

Sport

27.08.2019

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica izjavio je posle pobede nad Francuskom, u generalnoj probi za Svetsko prvenstvo u Kini, da će taj meč mnogo značiti "Orlovima" pred ključne borbe na takmičenju.

RepublikaFoto: instagram.com/mraduljica
Miroslav Raduljica

Ekipa Aleksandra Đorđevića savladala je Galske petlove u izuzetno tvrdom i nezvesnom meču 61:56, uprkos zaostatku od 12 poena početkom trećeg kvartala, i uz stoprocentan učinak (10/10) čeka Mundobasket.

- Bio je ovo dobar turnir za nas, ne samo zato što smo pobedili već zato što smo imali priliku da isprobamo različite petorke i taktike, da neki momci dođu do forme... Uvek je dobro igrati protiv jakih ekipa kakva je Francuska, biće nam ovo vrlo korisno za Svetsko prvenstvo koje je pred nama. Nadam se da ćemo igrati onako kako Srbija uvek igra - u pravoj formi-  kazao je Raduljica, koji je bio najefikasniji na utakmici sa 13 poena.

Srbija takmičenje u Kini počinje u subotu od 9:30 po našem vremenu mečom protiv Angole.

Pored afričke selekcije, Orlove u grupi D čekaju još dueli sa Italijom i Filipinima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading