Prvi rival Srbije na SP doživeo debakl, Španija se mučila bez Gasola

Autor:

Sport

27.08.2019

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije se na startu takmičenja na Svetskom prvenstvu u Kini sastaje sa Angolom, a afrička selekcije ne dolazi u dobrom raspoloženju na Mundobasket.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Španci su se mučili bez Marka Gasola u timu

Angola je rutinski izgubila od Koreje na generalnoj probi pred takmičenje. Južna Koreja je pobedila afričku selekciju 91:76.

Španci su poslednji meč odigrali bez Marka Gasola u timu. Argentina je vodila u većem delu meča, ali je na kraju tim Serđa Skariola došao do pobede 84:76.

U ostalim pripremnim mečevima Senegal je savladao Jordan 69:64, a Grci su bez Janisa Adetokumba u timu rutinski izašli na kraj sa Venecuelom 74:51.

Melih Mahmutoglu i Ersan Iljasova su sa po 16 poena Turskoj doneli pobedu nad Dominikanskom republikom 87:59, a Mantas Kalnijetis je sa 12 poena bio najefikasniji u tesnoj pobedi Litvanije nad Češkom 82:79.

Svetsko prvenstvo u Kini počinje u subotu od 9:30 kada se sastaju Srbija i Angola, a „orlovi“ su jedini tim koji je ostao bez poraza u pripremnom periodu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading