Štimac na pripremama Fenerbahčea

Autor:

Sport

26.08.2019

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Vladimir Štimac započeo je pripreme sa košarkašima Fenerbahčea, ali kao slobodan igrač.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Štimac

Trener Fenera Željko Obradović poznat je po tome što pruža šansu igračima koji nemaju klub da se pridruže treninzima, a ove godine takav slučaj nije samo sa Štimcem. 

Srpski stručnjak ne može da računa na nekolicinu igrača zbog njihovih obaveza na Svetskom prvenstvu u Kini, pa mu fali nekoliko igrača za prave treninge. Tako sa šampionom Turske rade i Ivan Buva, Milan Aćimović , Karl Enstrom, Burak Ešlik, Oguz Savaš i Feđa Cukle.

Fenerbahče je ovog leta ostao bez Marka Gudurića i Nikola Melija, koji su otišli u NBA, a doveo je Nanda de Koloa, Lea Vestermana i Derika Vilijamsa. De Kolo će se zbog učešća na predstojećem Mundobasketu timu pridružiti i Melih Mahmutoglu i Kostas Slukas, dok su ostali već na pripremama.


Štimac je, inače, na kraju prošle sezone napustio Turk Telekom, a prethodno je u Turskoj igrao za Anadolu Efes, Bešiktaš i Banvit. Tokom karijere je, između ostalog, branio boje Crvene zvezde, Unikahe, Bajerna i Estudijantesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading