Još jedan udarac za drim-tim: Ovo su konačnih 12 Amera za Mundobasket koji su noćna mora naših momaka!

Autor:

Sport

24.08.2019

14:27 >> 14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kajl Kuzma, košarkaš Los Anđeles Lejkersa, neće igrati na Svetskom prvenstvu u Kini zbog povrede zgloba, što znači da je poznat celokupan "drim-tim" koji će nastupiti u Kini i pokušati da odbranini tuitulu prvaka sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kajl Kuzma ne ide na Mundobasket

Krilni centar Lejkersa povredio je zglob, zbog čega nije igrao protiv Australije i nekoliko sati posle toga odlučeno je da propusti Mundobasket, saopštio je Mark Stajn, novinar Njujork Tajmsa.

To znači da su aktuelni šampioni sveta ostali na 12 košarkaša u timu.

Konačan tim Sjedinjenih Američkih Država izgleda ovako: Kemba Voker, Derik Vajt, Markus Smart, Donovan Mičel, Džejson Tejtum, Kris Midlton, Džo Heri, Džejlen Braun, Herison Barns, Bruk Lopez, Majls Tarner i Mejson Plamli.

Amerikanci su se ovog leta susreli s brojnim otkazima i u Kinu su poslali dosta slabiji sastav od onog očekivanog. Međutim, i pored toga imaju veoma respektabilan tim, koji je i dalje prvi favorit za zlato.

Svetsko prvenstvo u Kini kreće 31. avgusta i traje do 15. septembra. SAD je u grupi sa Češkom, Turskom i Japanom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading