I pored bolesti, Blat počeo sezonu: Trener Olimpijakosa poslao poruku za sve koji se bore!

Autor:

Sport

22.08.2019

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Olimpijakosa Dejvid Blat počeo je sa grčkim timom pripreme za novu sezonu, nekoliko dana pošto je saopštio da boluje od multiple skleroze.

RepublikaFoto: Ap photo
Dejvid Blat

Novinare je najviše zanimalo trenutno stanje trenera pirejskog tima.

- Sa tim stvarima morate 'pravo u glavu'. To i jeste bio moj cilj, želeo sam da pošaljem poruku svima onima koji se bore sa istim ili sličnim problemom. Morate se uhvatiti u koštac sa tim bez okolišanja. Morate da se borite i da vrlo dobro znate sa čim se borite. Još uvek živim normalno, dobro sam. To je poruka za sve. Kao čovek iz sporta, javna ličnost, moja dužnost je da pošaljem važnu poruku svima koji me prate - rekao je Blat.

On je rekao i da očekuje dobru sezonu za Olimpijakos.

- Imaćemo priliku da popravimo lošiji utisak iz prošle sezone i da postižemo dobre rezultate, što je u skladu sa tradicijom Olimpijakosa - objasnio je Blat.

Američki trener je prokomentarisao i činjenicu da će se Olimpijakos sledeće sezone takmičiti samo u Evroligi, ne i u domaćem prvenstvu.

- Dobro je što ste me to pitali, ali ja nemam savršen odgovor za vas. To je nešto novo, ne znam kako bih vam opisao taj osećaj. Ostaje nam mnogo više vremena za rad i pripremu, kao i za odmor. Moramo to da iskoristimo na pravi način i da vidimo kako će se to odvijati kroz sezonu -  istakao je Blat

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading