ŠOK: Pecarski zatražio raskid ugovora sa Partizanom!

Autor:

Sport

18.08.2019

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana će u ponedeljak početi pripreme za novu sezonu, u kojoj Andrea Trinkijeri po svoj prilici neće moći da računa na igrača od kojeg su u crno-belom taboru imali velika očekivanja.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Pecarski

Mladi reprezentativac Srbije Marko Pecarski zatražio je raskid ugovora, prenose Novosti. On je prošle godine kada je postao punoletan potpisao sa crno-belima četvorogodišnju saradnju, ali je već sada odlučio da potraži novu sredinu.

Pecarski nije zadovoljan minutažom i ulogom koju je dobio od dolaska Andree Trinkijerija. Prošle sezone u ABA ligi je odigrao osam utakmica i beležio u proseku 2,1 poen za 7,8 minuta.

U finišu sezone, dočekao je nešto veću šansu u domaćem prvenstvu. Na svom kontu je imao deset utakmica, a na terenu je provodio prosečno 13,3 minuta. Ostvario je učinak od 6,4 poena i 3,9 skokova.

Pecarski je u Partizan došao 2017. iz minhenskog Bajerna, a pre toga je bio član Zemuna i Mega Bemaksa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
sasa

19.08.2019 07:30

Ostoja, nemoj dozvoliti da nam ovakav biser ode, nemoj dozvoliti da nam ovakav potencijal neko preotme, ljudi pa Pecarski blago za buducnost!

Jovan

19.08.2019 11:08

@sasa - Sacuvajte ovog momka, zasto ne bi u toku tamicarske sezone u ABA ligi dobio znacajno vecu minutazu u utakmicama protiv Igokea, Zadar, Cibona, FMP, Mega, Krka...