Đorđević zadovoljan, ali: Moramo da bolje koristimo visoke igrače!

Autor:

Sport

17.08.2019

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević, zadovoljan je izdanjem svojih igrača na utakmici protiv Italije u okviru drugog kola Akropolis kupa.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević

Srbija je u drugom meču na Akropolis kupu u Grčkoj ubedljivo savladala "Azure" sa 64:96.

Selektor Đorđević istakao je dobru odbranu Srbije na današnjoj utakmici.

- Iz odbrane smo krenuli u utakmicu, odbranom smo je završili. Zadovoljan, ima naznaka dobrih stvari. Još moramo da bolje prepoznajemo prednosti kada imamo naše visoke igrače u igri i te situacije treba još bolje da koristimo - kaže Đorđević.

Đorđević ističe žal za povredom Dragana Milosavljevića, za koga kaže da je "duh ove ekipe".

- Veliki je peh što “duh” ove ekipe, igrač koji je primer ponašanja i odnosa prema igri i timu, Dragan Milosavljević, doživeo povredu zbog koje će propustiti Svetski šampionat. Imamo još 13 dana do početka Prvenstva, u Beogradu su dva igrača na koje računamo - kaže Đorđević.

Selektor Srbije u narednih pet-šest dana očekuje povratak Vladimira Lučića u ekipu. Što se tiče Miloša Teodosića, njemu sledi nova magnetna rezonanca i njegova situacija se prati iz dana u dan.

Srbija svoj poslednji meč na Akropolis kupu igra u nedelju od 19.30 protiv domaćina Grčke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading