Mega na Bahamima izgubila od vicešampiona NCAA: Mišković promašio šut za pobedu protiv Teksasa!

Autor:

Sport

16.08.2019

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Mega Bemaksa izgubili su od NCAA vicešampiona Teksas Teka 94:92 u prijateljskoj utakmici odigranoj na Bahamima.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Milojević i Goga Bitadze

Izabranici trenera Dejana Milojevića imali su prednost veći deo meča, ali je rival stigao do pobede u neizvesnoj završnici i promašaja Nikole Miškovića za tri poena u poslednjim sekundama.

Najefikasniji u redovima Mege su bili Mišković i Luka Ašćerić sa po 14 poena, dok je na drugoj strani nezaustavljiv bio Džamius Remzi sa čak 44.

Trener Mege Milojević bio je zadovoljan igrom, bez obzira na poraz.


- Odigrali smo dobru utakmicu protiv vicešampiona NCAA lige. Zadovoljan sam izdanjem mojih momaka s obzirom da treniramo jako kratko i da imamo dosta novih igrača. Imali smo šut za pobedu, nažalost nismo pogodili, ali je bilo dosta dobrih stvari. Za tri dana igramo novu utakmicu, gledaćemo da izvučemo pouke, bićemo odmorniji i očekujem naše još bolje izdanje - izjavio je Milojević.

Mega i Teksas Tek odigraće još jedan kontrolni meč na Bahamima i to u nedelju od 19 sati po našem vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading