Zanimljiv plan - Nando de Kolo: Preplašićemo protivnike!

Autor:

Sport

12.08.2019

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski košarkaš Nando de Kolo smatra da je najvažnija stvar pred prestojeće Svetsko prvenstvo u Kini da se reprezentacija Francuske fokusira na protivnike i da se ne bavi kalkulacijama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić vs. De Kolo

Nakon osvajanja Evrolige u dresu CSKA De Kolo je tokom leta prešao u redove Fenerbahčea, što će biti njegov prvi angažman u Turskoj.

Pre sezone sa novim timom čeka ga važan zadatak u dresu reprezentacije Francuske.

- Moramo da se fokusiramo na našu igru. To je najvažnije. Moramo da dostignemo toliko visok nivo, da nas se protivnici plaše, više nego što će se baviti svojom taktikom i igrom. Uvek sam tako razmišljao, mislim da je to najbolji način da se stigne do rezultata- rekao je De Kolo.

Tridesetdvogodišnji košarkaš je dodao da pripreme nisu bile tako duge, ali da je bilo lako uigrati se sa saigračima u reprezentaciji.

- Imali smo nekoliko pripremnih mečeva, atmosfera u timu je odlična i ta dobra komunikacija između nas će biti veoma važna. Svi želimo da napravimo dobar rezultat, radimo vredno kako bismo to ostvarili i svi isto razmišljamo- objasnio je Nando de Kolo.

Francuska će se na Svetskom prvenstvu takmičiti u Grupi G sa Dominikanskom Republikom, Nemačkom i Jordanom.

Najveća svetska košarkaška smotra na programu je od 31. avgusta do 15. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading