ŠARIĆ IZGUBIO ŽIVCE NA PITANJE O SRBIJI: Hrvatski košarkaš se razbesneo, pa pobegao od novinara

Autor: Tanjug

Sport

11.09.2017

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednog od najboljih hrvatskih košarkaša Darija Šarića iznerviralo je pitanje novinara da uporedi svoju partiju protiv Rusije sa eliminacijom od Srbije na Olimpijskim igrama u Riju prošle godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šarić se nije proslavio na EP

Hrvatska se porazom od Rusije 101:78 oprostila od Evropskog prvenstva, a Šarić nije imao dobro šutersko veče sa 13 poena (3/14 iz igre).

Košarkaš Filadelfije je prvobitno pričao da je očigledno da ekipa nema kvalitet za visoke domete, da je samo Bojan Bogdanović bio na nivou i da za to nema opravdanja, pre nego što je "planuo" zbog pitanja o njegovom učinku i upoređivanju meča sa Srbijom.

 - To je tvoje mišljenje, ne mislim da isto. Odigrao sam korektnu utakmicu - poručio je Šarić hrvatskom novinaru, a onda prekinuo naredno pitanje rečima da ne želi više da odgovara.



Hrvatska reprezentacija 22 godine čeka na medalju, još od Evropskog prvenstva u Atini kada su igrači sišli sa pobedničkog postolja u trenucima dodele zlata selekciji Jugoslavije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading