Sve gora situacija za Popa: Još jedan otkaz u "Drim timu"

Autor:

Sport

03.08.2019

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se osipanje američke košarkaške selekcije. Nakon brojnih otkaza, još jedan igrač "odjavio" je Grega Popoviča. U pitanju je Džulijus Rendl.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Greg Popovič

Kako navode američki mediji, košarkaš Njujork Niksa odlučio je da se ne odazove Gregu Popoviču zbog porodičnog pitanja. Tako je dospeo na podugačku listu košarkaša koji su još ranije odustali od nastupa na Mundobasketu, a među kojima se najviše ističu Entoni Dejvis, Džejms Harden, Damijan Lilard, Sidžej Mekolum i mnogi drugi.

Nakon odustajanja Rendla, sa preliminarnog spiska preostalo je svega 14 košarkaša. To su: Herison Barns, Džejlen Braun, Kajl Kuzma, Bruk Lopez, Kajl Lauri, Kris Midlton, Donovan Mičel, Mejson Plamli, Markus Smart, DžejsonTejtum, Pidžej Taker, Majls Tarner, Kemba Voker i Tadeus Jang.

Napomenimo da je Džulijus Rendl tek naknadno pozvan u sastav SAD-a, kada su poziv odbili već mnogi dosta jači igrači. Treba dodati da je u međuvremenu odustao i Landri Šamet, a da je umesto njega pozvan košarkaš Denvera, Tori Krejg.

Svetsko prvenstvo je veoma blizu, pa će biti zanimljivo videt kako će Amerikanci izgledati u Kini. Jedno je sigurno, Greg Popovič imaće pred sobom mnogo težak posao da poklopi sve kockice na pravi način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading