Košarkaški velikani u poseti Kosovu

Autor:

Sport

02.08.2019

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović i selektor reprezentacije Aleksandar Ðorđević posetiće u subotu u Leposavić i tom prilikom biće im upriličen prijem kod predsednika opštine Leposavić Zorana Todića.

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Danilović

Prijem je zakazan za 20 sati, a onda će Danilović i Ðorđević da odu u obilazak hrama Svetog Vasilija Ostroškog u Leposaviću, pre nego što budu gosti na svečanom otvaranju tradicionalnog turnira u malom fudbalu "Prijateljstvo 2019", koji se organizuje 47. put u organizaciji Sportskog futsal udruženja "Leposavić 2018", u saradnji sa Sportsko-turističkom organizacijom, a pod pokroviteljstvom opštine Leposavić.

- Početak ove značajne sportske manifestacije u našoj Opštini obeležiće prisustvo velikana srpske košarke, selektora repezentacije Srbije Aleksandra Saše Đorđevića i predsednika Košarkaškog saveza Srbije Predraga Saše Danilovića - navodi u saopštenju opštine Leposavić.

Ovogodišnji organizatori, uz podršku lokalne samouprave, potrudili su se da u susret Svetskom prvenstvu u košarci Kini, ugoste velika imena srpskog sporta i na taj način svim posetiocima turnira prirede nezaboravan doživljaj uz proslavljene šampione.

Svečano otvaranje turnira na školskom terenu Osnovne škole "Leposavić" zakazano je za 21 sat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading