Ozvaničeno: Marković stigao kod Saleta i Tea!

Autor:

Sport

02.08.2019

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski plejmejker Stefan Marković i zvanično je novi član italijanskog Virtusa iz Bolonje.

Stefan Marković

Marković je došao u Bolonju nakon dve godine igranja Evrolige sa ruskim Himkijem, a prema prethodno navedenim spekulacijama trebalo bi da je potpisao ugovor na dve godine (1+1).

On je prethodno nastupao za Zenit, Unikahu, Banvit, Valensiju, Trevizo, Hemofarm i Atlas, a prethodne sezone iamo je prosek od pet poena i 3,8 asistencija po meču.

- Veoma sam srećan što ću naredne godine igrati u Virtusu, sjajnom klubu sa velikim ambicijama. Želim da pobedim i spreman sam da pružim mnogo radosti našim navijačima. Svakako, činjenica da sam već igrao sa Milošem i sarađivao sa trenerom Đorđevićem, pomoći će mi da se lakše uklopim. Ali biće mi važno da što pre pronađem pravu pobedničku povezanost sa celim timom. Samo uz pomoć svih igrača, možemo da pobeđujemo i obradujemo naše navijače - rekao je Marković za zvanični sajt Virtusa, po potpisivanju ugovora.

Srpski trio Marković-Teodosić-Đorđević naredne sezone takmičiće se u italijanskom prvenstvu i Evrokupu, dok ih godinu dana kasnije najverovatnije očekuje Evroliga, putem specijalne pozivnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading