Bokser se sprema da tuži Kuzmića: Nije se setio ni poruku da nam pošalje, a umalo nas pijan ubio!

Autor: Informer. Republika

Sport

31.07.2019

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dražan Janjanin, bokser iz Republike Srpske, ogorčen je posle udesa u kom je na drugoj strani bio košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić.

RepublikaFoto: Promofoto
Mesto nesreće

Janjanin se tada vraćao iz Minhena sa svojim kumom, Markom Mijatovićem, kada je na njihov auto naleteo Kuzmićev "porše" i umalo ih nije usmrtio. Janjanin je u razgovoru za Informer otkrio da je duboko rezigniran jer mu centar Srbije nije uputio ni izvinjenje.

Štaviše, Janjanin navodi da će ga tužiti zbog udesa koji je izazvao.

- Odlučio sam da tužim Ognjena, kum i ja smo mogli da poginemo maltene ispred kuće. Kuzmić se nije setio ni poruku da pošalje meni ni kumu, da pita kako smo, a umalo nas nije ubio vozeći pijan svoj "porše" - kaže Janjanin, koji je objasnio da se sa kumom vraćao sa meča.

On je objasnio da se sa kumom vraćao sa meča u Nemačkoj i da su žurili kući kako bi iznenadio porodicu. kada se desio nesrećan slučaj. Podsetimo, Ognjen Kuzmić je posle nesreće prebačen u Beograd, neko vreme je proveo u indukovanoj komi zbog velikih bolova, a njegov oporavak teče po planu.

- Ja sam se vraćao iz Minhena, žurio sam kako bih iznenadio decu i ženu, a umalo nisam nastradao. Verovatno niko ne bi bio živ da moj kum nije bio pribran, skrenuo je u stranu kako bi izbegao Kuzmićev automobil. Udario je u nas u zadnji deo, nakon toga se isprevrtao i završio u jarku. Naravno da je Ognjen vozio, bio je za volanom kad smo ih našli u jarku, a kako sam čuo, bio je poprilično pijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading