CRNOGORSKO TUŽILAŠTVO ŠTITI GOVEDA IZ MORAČE

Autor:

Sport

31.07.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Budućnosti sa jakim leđima tukli su, vređali i pljuvali košarkaše Crvene zvezde na trećoj utakmici finalne serije minule sezone ABA lige (80:72), ali ni tri i po meseca kasnije Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici nije podnelo krivične prijave iako je policija dostavila sve dokaze.

RepublikaFoto: Republika
"Morača"

Nadležni organi još utvrđuju da li će krivično odgovarati osumnjičeni policijski inspektor Marko Lazović, službenik Uprave carina Amar Nuhodžić i službenik Agencije za sprečavanje korupcije Zoran Marković iako se na snimcima jasno vidi šta rade, a predočeni su i predmeti kojima su 17. aprila u hali Morača gađali igrače i rukovodstvo crveno-belih.

RepublikaFoto: facebook.com/Amar Nuhodzic
Amar Nuhodžić

Zašto tužilaštvo još uvek ćuti, pitaju se i crnogorski mediji. Vijesti nagađaju da je razlog činjenica to što je Lazović sin pomoćnika direktora Uprave policije Zorana Lazovića, a Nuhodžić sin ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića. Portal postavlja pitanje zašto Uprava policije nije odgovorila zbog čega Lazović, Nuhodžić i Marković nisu udaljeni iz dvorane u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama. Konstatuje se da je Lazović tukao navijača Zvezde, Nuhodžić se zaletao ka igračima i pljuvao ih, dok je Marković ušao na parket i šutirao predmete prema Filipu Čoviću i pljuvao ga.

Na sve to, konstatuju Vijesti, samo je etički odbor odeljenja unutrašnje kontrole policije uzeo na razmatranje predmet svog službenika Marka Lazovića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Justicia

31.07.2019 07:44

A šta j sa govedima iz Pionira?